Viltpølser Fjellheim uten spekk. Saftig gode

Viltpølser, uten svinespekk

 

1 kg kvernet elgkjøtt

1 kg hjortelever

1/2 kg høyrygg av okse

Ca 1 liter elgkraft

Ca 2 ss havsalt

3 ts pepper

10 knuste enebær

1 raspet løk

2 ts løkpulver

3 ts tørket timian

2 egg

2 ss potetmel

Ca 12 meter tarm

 

Kvern alt kjøttet og leveren, her kvernet vi høyryggen først da den var nøye valgt ut med mye fett siden vi ikke bruker spekk.

Bland først inn salt, så krydder og løken, spe med kraften, pisk eggene sammen og ha de i. Ta i potetmelet.

Prøvestek for å kjenne på smak og konsistens. Juster med krydder, salt og event potetmel.

Fyll i tarm.

Her fåretarm.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg