Fiskesuppe Fjellheim
1/2 sellerirot
1 liten persillerot
2 gulrøtter
1/2 fennikel
10 cm purre
smør
olivenolje
7 dl fiske el grønnsakskraft/buljong
3-4 ss hvetemel
2 dl fløte
ca 1/2 kg laks i terninger
Del grønnsakene i terninger, surr de blanke i smør og olivenolje i en gryte.
Tilsett melet og bland det godt i grønnsakene.
Spe med kraften, tilsett fløten og kok grønnsakene møre
Ha i fisken tilslutt, og smak til med salt og pepper.
Denne suppen ble til av det vi hadde i grønnsaksskuffen og av rester/avskjær fra laks vi graver og røyker.
Annen fisk, reker event hvitvin er også deilig i fiskesuppa
#fiskesuppe
2 kommentarer
Det så veldig godt ut
Lilli: Tusen takk, koselig å høre, deilig med fiskesuppe, når som helst i heimen, men særlig nå om dagen???