Duebryst og tips til tilbehør som passer alt vilt.

Duebryst med saus på brunet skrog, løk, gurot og sellerirot, silt av og tilsatt kraft fra tørket steinsopp, kokt inn m fløte og tilsatt enebær, soyasaus og litt salt og pepper. 

Stekt sopp fra nærturen med litt hakket persille og sitronsaft. Sopp fra butikken går bra.

Lettkokt strimlet savoykål lagt over i panne med oksebacon og pisket krem.

Hjemmelaget pommes stripes fritert i olivenolje og saltet med litt havsalt.

Tilbehør som passer til annet vilt og fugl også😊

#duebryst#skogsdue#due#sopp#savoykål#viltsaus#pommesstipes

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg