Fredagsbiffen 🧡

Fredagsbiff var vanlig på 80 og 90 tallet, ofte med bearnaise.

Her en nydelig entrecôte fra billigkroken, snakk om å trekke vinnerloddet 🥰

Ovnsbakte morenepoteter vendt i olivenolje og pepper.

Når de er møre vendes de i parmesan.

Stekepanna ble kokt ut med litt rødvin, kalvefond og fikk rørt inn noen klikker smør.

Smørdampet broccoli ble det grønne innslaget.

Så ble entrecôte’n toppet med sprøstekt løk.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg