Pasta i nytt selskap.

Italia møter Norge

Huset røykelaks i kremet saus:

8-10 skiver røykelaks

1/2 purre

1 pose frisk spinat

2 dl  fløte

3 ss sitronsaft

1 ss pepperrot

2 ts sennep

1 neve basilikum. 

Surr purren i olivenolje, tilsett spinat og fløte,  pepperrot, sennep, saften av sitron, salt og pepper. 

Kok pasta til 4 personer( her linguine) og bland pastaen i sausen. Legg på røkt el gravet laks og basilikumblader.

Husk og alltid spare litt av kokevannet fra pastaen, 2-3 ss er nok til at sausen fester seg til pastaen 

Basilikumen med sin herlige litt peppersmak utfylte pepperroten og sennepen.

Pasta kan også byttes i fullkorn el f.eks linsepasta, bønnepasta…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg