Lavendelkjeks med markjordbær

 

 

Lavendel og markjordbærkjeks🍓

 

Tørk  2-3 ss lavendel og 3-4 ss markjordbær på et bakepapir i ovn, 50 gr i 3-4 timer. 

Lag deig av 

200 gr smør i terninger, 

2 dl mel, 

1 dl  sukker 

1 ts vaniljesukker. 

 

Bland godt sammen til en fast deig og legg den i plast i kjøleskap i minst 1 time. 

Ta den ut og rull 2 pølser, del i skiver og trykk de ned med et glass på ca 5 cm med litt mel på, på stekebrettet. 

Bruk bakepapir på stekeplaten. 

Stek på 170 gr i 8-10 min. 

I grunnoppskriften, som er uten markjordbær står det at deigen skal kjevles og trykkes ut med glass, blir ca 35 stk. Jeg tok sjansen på å rulle pølser, og skjære i 1-2 cm tykke skiver i stedet. Hyttas sommerkjeksfavoritt og nydelig til  hyttas iskrem🍓🍃🌸🍃 #lavendelkjeks

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg