Grove fiskekaker 💙

 

 

Husets fiskekaker av Lange og Lyr💙

 

 

1 1/2 kg lange

1/2 kg lyr

1 løk

2 charlottløk

2 fedd hvitløk

5 ss finhakket persille

3 stk vårløk( kun det hvite)

4 egg

4 ts salt

3 ts finmalt sort pepper

2 ts malt muskatnøtt

4 ss potetmel

1/2 liter helmelk

 

Del opp all løken og kjør den i foodprosessor

Tilsett litt av den rensede fisken og kjør til ønsket konsistens

Ha fisken og løken over i en kjøkkenmaskin, fortsett og kjøre fisk i foodprosessor, litt og litt, og ha det over i kjøkkenmaskin

 

Tilsett salt, potetmel, krydder, melk og egg og bland godt

Rør inn persille og det grønne på vårløken

Prøvestek i nøytral olje og tilsett litt smør

Juster med salt, krydder og event stivelse

Stek de gyllenbrune i 2-3 min på hver side, trykk de litt forsiktig ned med stekespade, og nyt💙

Brosme er også deilig i disse fiskekakene i stedet for lange, torsk i stedet for lyr, her velger en etter tilgjengelighet og det en får på kroken😊

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg