Smuldrepai med epler🍎

Eplesmuldrepai:

 

100 gr smør

100 gr mel

1 neve havregryn

1 neve kokos

50 gr brunt sukker

1 ts kardemomme

 

Legg tre epler skåret i båter i paiformen.

Kjør ingridiensene sammen i foodprosessor og fordel det over eplene.

På hytta bruker jeg hendene og blander sammen deigen med.

 

Stek på 180 gr til gyllen🍏🍎🍏

Server med iskrem, eller fløte, cremefraiche, vaniljekrem… på hytta brukte vi vikingmelk forleden dag, det ble nydelig det også. Litt revet sitrusskall frisker opp i .

 

Enkleste og herligste pai der frukten og bærene bestemmer smaken. Krydder som kanel, kardemomme eller vanilje ligeså.

Deilig dessert, med vikingmelk på hytta

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg