Eplemos, tid for epler🍎

 

Eplemos🍎

 

Eplemos er kos å lage, her er vi i sving, nabo og barn for noen år side.

 

Vask, rens ut kjernehus og stein. 

Del i biter og kok med litt vann til mørt. 

Stamp med moser men bevar noe i biter. 

Ha i sukker, kok inn og smak til. 

Bedre med for lite sukker, enn for mye, og husk det blir søtere kaldt og syrligheten i eplene er veldig varierende, så smak til.

 

Ha på varme sterile glass, el frys ned i bokser/glass. 

 

Så enkelt, så godt og så koslig ettermiddagsstund 

 

PS: vi lagde uten kanel, selv om disse elsker det, det fordi det bare er å dysse på for de som vil i ettertid. 

Ingefær og vanilje er også deilig og kan også tilsettes i ettertid.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg