Fusjon med mat fra hav og land
Kamskjell, kylling og puré av rotfrukter og beter.
Puré av beter og rotfrukter fra grønnsaksdisken:
Legg til side noen av de fineste betene og del de rå i tynne skiver, tørk de godt og fritter i god olje. Legg de på papir og dryss over litt salt.
Resten av pakken med beter og rotfrukt, ble delt i små biter lagt i en ildfast form, og blandet med litt:
olivenolje
paprikapulver
røkt paprikapulver
gurkemeie
salt
pepper
Krydret 2 store kyllingfileter fra Holte gård med salt og pepper og stekte de over formen på 180 gr i 20-30 min.
Mens kyllingen hvilte kjørte jeg grønnsakene til en puré og tilsatte litt limejucie og smør.
Stek kamskjell, legg puré, kylling og betene opp som på bildet, med litt rømme og gjerne spirer på.
Så godt det ser ut!