Torsk i friskt samvær💚

Torsk i asiatiske fargerike smaker.

 

Torsk er så mye, her fikk den steke seg gyllen i smør og litt solsikkeolje. Før den blir gjennomstekt taes den ut av pannen og varmes opp i ca 2 min på 200 gr rett før servering.

 

 I pannen tilsatte jeg 1 knust fedd hvitløk

ca 2 cm revet frisk ingefær

1/2 hakket rød chili

3 ss soyasaus

2 ss kethjap manis

saften av 1/2 lime og litt vann.

 

Tilbehør ble kokt jasminris, som ble trillet til runde baller i litt større enn valnøttstørrelse, vendt i sesamfrø med litt salt og cayennepepper i, og fritert i sesamolje.

 

Soyabønner ble trekt i lettsaltet vann og tilsatt litt limesaft og sesamolje. 

Legg opp fisk, ha over skyen, legg på risboller og soyabønner. 

Lover det smakte😊

#torskemiddag#torsk#lettmiddag#fiskemiddag#asiatiskmat

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg