Torsk i friskt samvær💚

Torsk i asiatiske fargerike smaker.

 

Torsk er så mye, her fikk den steke seg gyllen i smør og litt solsikkeolje. Før den blir gjennomstekt taes den ut av pannen og varmes opp i ca 2 min på 200 gr rett før servering.

 

 I pannen tilsatte jeg 1 knust fedd hvitløk

ca 2 cm revet frisk ingefær

1/2 hakket rød chili

3 ss soyasaus

2 ss kethjap manis

saften av 1/2 lime og litt vann.

 

Tilbehør ble kokt jasminris, som ble trillet til runde baller i litt større enn valnøttstørrelse, vendt i sesamfrø med litt salt og cayennepepper i, og fritert i sesamolje.

 

Soyabønner ble trekt i lettsaltet vann og tilsatt litt limesaft og sesamolje. 

Legg opp fisk, ha over skyen, legg på risboller og soyabønner. 

Lover det smakte😊

#torskemiddag#torsk#lettmiddag#fiskemiddag#asiatiskmat

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg