Huset andeleverpaté.

 

 

Her er en oppskrift på en enkel og god andeleverpaté: 

500 gr andelever

1 charlottløk

frisk timian

3 ss cognac, kan sløyfes

100 gr meierismør

salt

pepper

 

Stek levra med løken, når det er brunet tilsettes cognac og timian. La det surre til levra ergjennomstekt men ikke for tørr( litt lys rosa inni er best. 

Ha alt over i foodprossesor el blender og tilsett smøret, kjør til fin smørbar konsistens, smak til m salt og pepper, event litt revet tørket ingefær.

Denne kan byttes ut m kyllinglever.

Doble gjerne, går fint å fryse også❤️

#andeleverpate

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg