Torsk i asiatiske fargerike smaker.
Torsk er så mye, her fikk den steke seg gyllen i smør og litt solsikkeolje. Før den blir gjennomstekt taes den ut av pannen og varmes opp i ca 2 min på 200 gr rett før servering.
I pannen tilsatte jeg 1 knust fedd hvitløk
ca 2 cm revet frisk ingefær
1/2 hakket rød chili
3 ss soyasaus
2 ss kethjap manis
saften av 1/2 lime og litt vann.
Tilbehør ble kokt jasminris, som ble trillet til runde baller i litt større enn valnøttstørrelse, vendt i sesamfrø med litt salt og cayennepepper i, og fritert i sesamolje.
Soyabønner ble trekt i lettsaltet vann og tilsatt litt limesaft og sesamolje.
Legg opp fisk, ha over skyen, legg på risboller og soyabønner.
Lover det smakte😊
#torskemiddag#torsk#lettmiddag#fiskemiddag#asiatiskmat