Wienerschnitzel:
Her banker du kalvefilet til ca 1 1/2 cm tykkelse, så jevnt og forsiktig som mulig.
Salter det lett og vender i mel, egg og brødrasp.
Brødraspen tilsettes også litt salt og pepper.
Stekes sprø og gyllent i godt smør i ca 2 min på hver side.
Så tilsettes pannen mer smør som brunes litt før kokte delte poteter stekes raskt i smøret.
Legg opp med sitron, kapers, ansjos( vi bruker italiensk ) og revet pepperrot.
Server med erter og spe litt av smøret fra panna over schnitzelen Vri saften av sitronen over mens den nytes.
Poteter brukes etter valg, pommes frittes er nok det mest vanlige, og husk at wienerschnitzel kun kan kalle seg det om du bruker kalv.
Vi lager også schnitzel med annet tilbehøret enn det obligatorisk Østerikske .
Og også med kjøtt som f. eks kylling og kalkun.
Her velger du grønt selv, og inntil denne hadde vi potetsufflé