Deilig krispy innbakt torsk.

Torsk fra fjorden dyppet i en røre av:

 

4 dl speltmel

1 dl maizena

1 ts salt

1 ts bakepulver

1 ts cayennepepper( valgfritt)

 

Spe med iskald øl el sodavann el begge deler til en “pannekakerøre” med lit klumper i. 

Tilsett isbiter, vend inn fisken og friter i olje, jomfruolje av oliven el solsikke, rapsolje.. 

 

Her med tilbehør av min mor Astrid sitt tyttebærsyltetøy. 

 

 

Agurksalat med:

 

2 ss eplesidereddik 

1 ss brunt sukker

1/2 ts salt  og litt vann, smak og juster. 

 

Poteter i persillnøttesmør:

 

Brun meierismør med persille og hell over poteter. 

Her nypoteter med skallet på delt i biter, slik at de trekker til seg smør, ca 40 gr smør 700 gr poteter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg