Entrecôte med neslestuing🍃

Grillet entrecôte med neslestuing, ovnsbakte mandelpoteter og ramsløk.

Neslestuing :

Surr en halv løk i litt smør,

tilsett den forvellede finhakkede neslen.

Ha i 1 halv boks cremefraiche

1 dl av avkoket fra neslen

1/2 hønsebuljongterningng og

smak til med salt, pepper og muskatnøtt. Tilsett litt gressløk og bladpersille.

Entrecôte’en ble kun saltet og pepret og grillet.

Hadde litt ramsløk oppå, går fint med hakket gressløk eller vårløk.

Poteter ble delt i båter, saltet, ( brukte ramsløksalt her) pepret og vendt i olivenolje, så ble de satt i ovnen i ca 15 min på 200 gr😊🌿💚🌿

Bruk nesleskuddene, de har best kvalitet og næring.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg