Leverpostei Fjellheim.

Leverpostei

800 gr okselever

800 gr kjøttdeig

4 sjalottløk

1 pk kalkunbacon

Krydder:

1 ts allehånde

1 ts pepper

2 ts salt

2 ts sukker

3 ansjosfileter

3 ss av laken til ansjosen

Hvit saus:

75 gr smør

3 ss mel

ca 4 dl melk

3 eggeplommer eller hele egg

Skjær av hinner på leveren og kjør den i foodprosseor sammen med løken.

Ha den i bakebolle til kjøkkenmaskin sammen med kjøttet, tilsett krydderet.

Ha i sausen. Den må være litt avkjølt når eggene haes i og den blandes med resten.

Stek i vannbad i former på 170 gr i 40-50 min, litt avhengig av hvor store formene er.

Følg med.

Denne ble nydelig selv uten svin.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg