Panna cotta

Panna cotta:

Legg 6 gelatinplater i bløt, hell 1 dl melk i en kaserolle og varm opp til kokepunktet( ikke la den koke).

Trekk kjelen av varmen. Klem vannet ut av gelantinen, ha den i melken og rør om.

Hell 5 dl fløte i en kaserolle sammen med 100 gr sukker, 1 splittet vaniljestang.

Varm opp under omrøring.

Ta den av platen, fjern vaniljestangen, og bland med melken.

Hell over i en form, el porsjonsglass/former skyllt i kaldt vann.

Sett den kaldt og la den stivne.

Grunnoppskrift fra boken Sølvskjeen.

Her med en vri der jeg penslet glass med kokesjokolade og tilsatte limeskall i panna cotta’en

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg