Plukkfisk 🐟

Plukkfisk

Å plukke fisk fra beina, er jo nettopp det denne retten starter med.
Ofte restefest.
Vi hadde rester etter røkt blåkveite.
Kok poteter, og gulrøtter,  om du ikke har rester av det, og del i passe biter, trekk litt purre i samme vannet.
Vend fisk, poteter, gulrøtter, purre og dill inn i en vanlig hvit saus.
Oppskrift på saus i søkefeltet.
Smak til med salt, pepper og event revet muskat, ha i og på urter etter valg 🐟🐟🐟
Ps: denne varieres, ulike rotgrønnsaker er topp i.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg