Rabarbrakake 💚Eplekake..

Rabarbrakake

2 egg

2 kopper sukker

2 kopper mel

250 gr smeltet smør

Rør forsiktig sammen egg og sukker.

Tilsett mel og rør sammen.

Ha i det smeltede smøret.

Legg rabarbra, her brukte jeg også jordbær og mynte i en springform på 25 cm.

Bland inn 1-2 ss med sukker, her kokosblomstsukker

Ha over kakerøren og stek på 170 gr i ca 50 min.

Du kan bruke epler, pærer, nektariner…. nøtter, kokesjokolade ..

Dobler du blir det topp til langpannekake.

Som langpannekake tar vi ut og inn fra fryseren og deler i porsjonsstykker og varmer gjerne litt i stekeovnen. Mektig, seig og drug.

Så kjekk å ta opp ved  besøk og behov og den varer leeeeenge.

Is, vaniljesaus, cremefraiche , gjerne med mynteblader el sitron, limeskall til er også godt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg