Rabarbrakake
2 egg
2 kopper sukker
2 kopper mel
250 gr smeltet smør
Rør forsiktig sammen egg og sukker.
Tilsett mel og rør sammen.
Ha i det smeltede smøret.
Legg rabarbra, her brukte jeg også jordbær og mynte i en springform på 25 cm.
Bland inn 1-2 ss med sukker, her kokosblomstsukker
Ha over kakerøren og stek på 170 gr i ca 50 min.
Du kan bruke epler, pærer, nektariner…. nøtter, kokesjokolade ..
Dobler du blir det topp til langpannekake.
Som langpannekake tar vi ut og inn fra fryseren og deler i porsjonsstykker og varmer gjerne litt i stekeovnen. Mektig, seig og drug.
Så kjekk å ta opp ved besøk og behov og den varer leeeeenge.
Is, vaniljesaus, cremefraiche , gjerne med mynteblader el sitron, limeskall til er også godt.
0 kommentarer