Gravlakssaus. Enkel oppskrift.

Gravlaks/ørretsaus:

Visp en eggeplomme, tilsett 1 ss hver av fin og grov dijonsennep( brukte hjemmelaget grov her og andre slag duger også)

Bland inn 1 ss hver av sitron og appelsinsaft, 1/2 ss brunt sukker og tilsett olje, gjerne olivenolje, i en tynn stråle til passe tykk konsistens.

Hakk oppi dill og smak til med salt og pepper.

http://matvalorer.blogg.no/1543671063_sterk_sennep_deilig_tilbehr_til_julematen10024oppskrift_her.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg