Rødkål

Tradisjon tro lages det rødkål til jul i heimen.

I går lagde vi årets og testet den på ciabatta med sennep, både husets egen under og en kjøpt på toppen. Med fårepølse og sprøstekt løk ble dette middagen. Det smakte digg, og er både enkelt og godt i førjulstida.

Oppskrift på rødkål og sennep under her.

Ps: brukte bringebæreddik i rødkålen i år, det ble nydelig 💜

 

Sterk sennep, deilig tilbehør til julematen✨Oppskrift her.

 

Heimens rødkål❤️

1 kommentar

    1. I artikkelen blir det tydelig hvordan rødkål kan tilberedes på forskjellige måter, og den allsidige smaken gir et godt grunnlag for både enkle og mer sofistikerte retter. Kombinasjonen av sødme og syrlighet gjør rødkålen til et spennende alternativ til andre grønnsaker, og den kan lett tilpasses ulike smaker og preferanser. Visit us Telkom University Jakarta

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg